Tel. +48 (32) 707-10-45

MENU DANIA GŁÓWNE

  • Panierowana polędwica z dorsza
    Marynowana w panko kokosie i mango, podawana z frytkami belgijskimi, dipem miodowo-musztardowym oraz surówką z czerwonej kapusty
    Cod fillet breaded in panko, with honey-mustard dip, belgian fries served with red cabbage salad
  • 59 PLN / 180/300g
  • Łosoś w sosie koperkowym
    Łosoś z grila, sos koperkowy, puree ziemniaczane, safatka wiosenna
    Grilled salmon, dill sauce, mashed potato, spring salad
  • 56 PLN / 180/300g
  • Stek wołowy z zielonym pieprzem
    Podawany z grillowanymi warzywami, glazurowanymi ziemniakami z pieca oraz surówką z czerwonej kapusty
    Beef steak with vegetables, roasted potato and red cabbage salad
  • 90 PLN / 200/350g
  • Łosoś z grilla
    Sos szczypiorkowy, ziemniaczane gratin z brokutem
    Grilled salmon, chive sauce, potatoe — broccoli gratin
  • 58 PLN / 180/300g
  • Kotlet z buraka i jabłka
    Ziemniaki puree, satatka wiosenna
    Beetroot and apple culled, mashed potato, spring salad
  • 36 PLN / 160/250g
  • Chrupiące stripsy z kurczaka
    Frytki, satatka colestaw, sos czosnkowy, sos musztardowo-miodowy
    Crispy chicken strips, fries, coleslaw salad
  • 42 PLN / 200/300g
  • Pieczone żeberka
    Podawane w sosie barbecue w otoczeniu frytek belgijskich i surówką colesław
    Ribs in barbecue sause served with belgian fries coleslaw
  • 49 PLN / 300/300g
  • Rolada wołowa
    Tradycyjna wołowa rolada śląska z modrą kapustą i kluskami śląskimi
    Traditional silesian beef roulade with red cabbage and potato dumplings
  • 49 PLN / 180/320g
  • Polędwiczki wieprzowe
    Sos z podgrzybkÓw, ziemniaczane gratiny z brokułem
    Pork tenderloin, bolete sauce, potato - brocoli gratin
  • 48 PLN / 180/310g
  • Panierowana rolada drobiowa
    Faszerowana pieczarkami i serem, ziemniaki puree, mizeria
    Breaded chicken roulade stuffed with champignons and cheese, mashed potato, spring salad
  • 48 PLN / 180/310g
  • Schab z kością
    Kruchy kotlet schabowy podawany z frytkami belgijskimi, masłem czosnkowym i mizerią
    Ribs in barbecue sause served with belgian fries, garlic butter and corncab
  • 45 PLN / 220/300g
  • Patera szefa
    Grillowana cielęcina, kurczak, polędwica wieprzowa, frytki, zestaw surówek, tzatziki
    Grilled veal, chicken, pork tenderloin, fries, tzatziki sauce, salads
  • 59 PLN / 300/350g
  • Swojskie placki ziemniaczane
    Podawane z gulaszem wołowym, ze śmietaną i ogórkiem kiszonym
    Homemade potato pancakes with cream and pickled cucumber
  • 48 PLN / 150/250g
  • Domowe pierogi
    Z mięsem / ruskie / ze szpinakiem i serem feta
    Dumplings with meat / potato and cheese / spinach and feta cheese
  • 28 PLN / 8szt.
    Menu restauracji w formie elektronicznej
    ZOBACZ NASZE MENU