Tel. +48 (32) 707-10-45

MENU PRZYSTAWKI

Krewetki Black Tiger na maśle czosnkowym

Krewetki Black Tiger

krewetki smażone na oliwie z chili i dodatkiem czosnku, białego wina oraz pietruszki, podawane na mini patelni z grzankami
Tatar

Tatar

podawany z żółtkiem, drobno siekaną cebulką, ogórkiem i pieczarką konserwową
Śledź po marynarsku

Śledź po marynarsku

tradycyjny śledź w oleju z parzoną cebulką z dodatkiem aromatycznego owocu jałowca
Carpaccio wołowe

Carpaccio wołowe

carpaccio jako płatki marynowanej polędwicy wołowej z bukietem kolorowych sałat w towarzystwie kaparów i parmezanu zroszone oliwą z chilli
Zapiekane ślimaki

Pieczone ślimaki

pieczone ślimaki pod aksamitną pierzynką z sosu camembert z dodatkiem kolorowego pieprzu
Menu restauracji w formie elektronicznej

ZOBACZ NASZE MENU

Restauracja Portowa w Gliwicach to szczególne miejsce przenoszące swych Gości w podróż po kuchni śląskiej i europejskiej.
Oferujemy doskonałe potrawy kuchni śląskiej oraz europejskiej, przyrządzone w sposób tradycyjny z nutką nowoczesnej aranżacji.