Tel. +48 (32) 707-10-45

MENU PRZYSTAWKI

  • Carpaccio wołowe
    Płatki marynowanej polędwicy wołowej, rukola, kapary, parmezan, oliwa z chilli, paluszki grissini
    Carpaccio as marinated sirloin slices with a bouquet of colorful salad, accompanied by capers and parmesan cheese with chilli olive oil, grissini bread
  • 35 PLN / 80g/40g
  • Tatar wołowy
    Z żółtkiem, drobno siekaną cebulką, ogórkiem i pieczarką konserwową
    Beef tartare served with yolk, chopped onion, pickles and canned champignons
  • 35 PLN / 130g/60g
  • Krewetki black tiger
    Krewetki smażone na oliwie chilli z czosnkiem, białym winie oraz pietruszką
    Shrimps fried in chilli olive oil with garlic, white wine and parsley, served on a mini pan with croutons
  • 45 PLN / 8szt
  • Śledź w oleju
    Śledź w oleju z cebulką i pieprzem młotkowanym
    Traditional herring in oil with onion and hammer pepper
  • 18 PLN / 100g/30g
  • Kalmary w cieście
    Z dippem mango i chilli
    Crispy fried calamari rings with mango and chilli sause
  • 25 PLN / 10szt
    Menu restauracji w formie elektronicznej
    ZOBACZ MENU