Tel. +48 (32) 707-10-45

MENU PRZYSTAWKI

  • Carpaccio wołowe
    Marynowana poledwica wolowa, rukola, kapary, parmezan, oliwa z chili i czosnkiem, paluszki grissini
    marinated sirloin slices, rucola, capers, parmesan cheese, olive oli with garlic, grissini bread
  • 42 PLN / 80g / 40g
  • Tatar wołowy
    Żółtko, cebula, ogérki konserwowe, pieczarki konserwowe, musztarda
    Beef tafare, yolk, onion, pickle, canned champignons, mustard
  • 39 PLN / 140g / 60g
  • Krewetki black tiger
    Oliwa chili, czosnek, biate wino, pietruszka, grzanki, papryka chili
    black tiger shrimps, chili olive oil, garlic, white wine, parsley, croutons, chili pepper
  • 55 PLN / 8szt
  • Skrzydełka
    W miodowo - pikantnej glazurze, nachos, sos barbercue, sos bekonowy
    Honey- spicy glazed chicken wings
  • 36 PLN / 500g
  • Kalmary w cieście
    Z dippem mango i chilli
    Crispy fried calamari rings with mango and chilli sause
  • 25 PLN / 130g
  • Deska wiejska
    Smalec, ogérki kiszone, swoijskie wedliny, pasztet, ser wedzony
    Lard, pickled cucumbers, pork pate, homemade ham, smoked cheese
  • 60 PLN / 600g
  • Zestaw piwny
    10 krążków cebulowych, 4 hot chili cheese, 4 philadelphia cheese, 6 nuggets, 4 nuggets cheese, frytki belgijskie, sosy: bekonowy, salsa, andaluzyjski
    10 onion rings, 4 hot chili cheese, 4 philadelphia cheese, 6 nuggets, 4 nuggets cheese, fries, dips: bacon, salsa, andalusian
  • 70 PLN / 600g
  • Flammkuchenn
    1. serowa / 2. boczek,cebula, sos $mietanowy / 3. pomidor, papryka, pieczarka /4. szynka, ser
    1. cheeses / 2. bacon, onion, cream sauce / 3. tomato, pepper, champignon / 4. ham, cheese
  • 30 PLN / 22/30cm

    Szczegółowa lista alergenów dostępna w restauracji lub na stronie www.restauracjaportowa.pl w wersji elektronicznej menu (pdf)

    Menu restauracji w formie elektronicznej
    ZOBACZ MENU