Phone +48 (32) 707-10-45

MAIN MENU

  • Panierowana polędwica z dorsza
    Marynowana w kokosie i mango, podawana z frytkami belgijskimi, dipem miodowo-musztardowym oraz surówk? z czerwonej kapusty
    Cod marinated in coconut and mango, with honey-mustard dip, belgian fries served with red cabbage salad
  • 49 PLN / 180/300g
  • Chrzanowy łosoś z miodem i chilli
    Łosoś pieczony w chrzanie i miodzie, sos pomarańczowy z imbirem i chilli, ryż z warzywami i parmezanem
    Grilled salmon with horseradish and honey, served with rice, vegetables and spicy - orange sause
  • 49 PLN / 200/180g
  • Łoso? z grilla w sosie szczypiorkowym
    W przepysznym sosie ze ?wieżego szczypiorku w towarzystwie ziemniaczanych gratin
    Grilled salmon in a delicious sause with fresh chives, accompanied by potato gratin
  • 49 PLN / 200/180g
  • Kawałki wegetariańskiego kurczaka w sosie kurkowym
    Podawane z brokułami i ryżem
    Plant based chicken with chanterelle sause, brocoli and rice
  • 42 PLN / 160/200g
  • Stek wołowy z zielonym pieprzem
    Podawany z grillowanymi warzywami, glazurowanymi ziemniakami z pieca oraz surówk? z czerwonej kapusty
    Beef steak with vegetables, roasted potato and red cabbage salad
  • 85 PLN / 200/350g
  • Pieczone żeberka
    Podawane w sosie barbecue w otoczeniu frytek belgijskich i surówk? colesław
    Ribs in barbecue sause served with belgian fries coleslaw
  • 49 PLN / 300/300g
  • Rolada wołowa
    Tradycyjna wołowa rolada ?l?ska z modr? kapust? i kluskami ?l?skimi
    Traditional silesian beef roulade with red cabbage and potato dumplings
  • 45 PLN / 180/320g
  • Kurczak FIT
    bazylia, szynka parmeńska, puree z kalafiora, chipsy z jarmużu
    low-fat chicken stuffed with bazil, prosciutto, califlower puree and curly kale chips
  • 42 PLN / 160/200g
  • Grillowany filet z kurczaka
    W marynacie z ziół prowansalskich, podawany z puree ziemniaczanym oraz mizeri?
    Grilled chicken marinated in the provance herbs, served with mashed potatoes and cucumber salad
  • 42 PLN / 160/200g
  • Polędwiczki wieprzowe
    W sosie francuskim z kopytkami i kapust? zasmażan?
    Pork tenderloit in french sause, served with potatoe dumplings and fried cabbage
  • 45 PLN / 180/310g
  • Schab z ko?ci?
    Kruchy kotlet schabowy podawany z frytkami belgijskimi, masłem czosnkowym i mizeri?
    Ribs in barbecue sause served with belgian fries, garlic butter and corncab
  • 42 PLN / 220/300g
  • Patera szefa
    Grillowana cielęcina, kurczak, polędwica wieprzowa, frytki, zestaw surówek, tzatziki
    Grilled veal, chicken, pork tenderloin, fries, tzatziki sauce, salads
  • 59 PLN / 300/350g
  • Swojskie placki ziemniaczane
    Podawane z gulaszem wołowym, ze ?mietan? i ogórkiem kiszonym
    Homemade potato pancakes with cream and pickled cucumber
  • 37 PLN / 150/250g
  • Domowe pierogi
    Z mięsem / ruskie / ze szpinakiem i serem feta
    Dumplings with meat / potato and cheese / spinach and feta cheese
  • 26 PLN / 8szt.
    Restaurant menu in online version
    VIEW OUR MENU